Rólam

Miért pont a Budapest English Teacher?

Magasan képzett

Budapesten élő, anyanyelvű, irodalom es filozófia szakon is végzett angol tanár vagyok, később, az “Angol mint idegen nyelv tanitása” tantárgyra szakosodtam. Tisztában vagyok, mind az angol nyelv sokszínűségével mind a legjobb tanitási módszerekkel.

Nagyon Tapasztalt

A különböző országokban szerzett 10 éves tanítási tapasztalattal, most Budapesten élőként,  bár az angol kultúrát népszerűsítem a tanitáson keresztül, mélyen megértem és figyelembe veszem a kultúrális különbözőségeket.

Bizonyitottan eredményes

Az évek során számos nemzetközileg elismert vizsgára készítettem fel diákjaimat, mint például a Cambridge, TOEFL, IELTS, Europro, es a Michigan.

Megérti a diákok igényeit

Utazásaim során magam is gyakran diákszerepbe kényszerültem, amikor az országok anyanyelvet probáltam elsajátítani, így mélyen átérzem a nyelvtanulás nehézségeit és azt, hogy minden nyelvnek más és más a logikája ezért nagyfokú nyitottsággal és türelemmel segítem diákjaimat a nyelvatnulás során. (A Magyar nyelv jó példa: 2006-os Budapestre érkezésem óta több ízben majdnem feladtam a magyar nyelvtanulást de végül 2011-ben készítettem magamnak egy 3 éves tervet, hogy végre hatékonyan beszéljek magyarul. Az, hogy folyékonyan, csak álom számomra.)

FEL